2. Morgen is Utrecht van jou!

Nog maar één nachtje slapen en dan wordt Utrecht overgenomen door duizenden studenten. Het is weer tijd voor de UIT, de start van jouw studententijd in Utrecht! Vanaf september zullen jullie gaan bikkelen en worstelen met studieboeken, colleges, presentaties, werkgroepen, lange dagen en korte nachten. Kortom: een nieuw hoofdstuk in jullie leven breekt aan. Maar voor dat zover is, luiden wij met jullie eerst het nieuwe studentenjaar in.

TivoliVredenburg is jullie thuis
Tivoli is de plek waar altijd goede feesten zijn. En jullie boffen: het is tevens vier dagen lang jullie thuisfront. In deze poptempel komen jullie morgenochtend veel te vroeg binnen om in de avonden weer veel te laat weg te gaan. Hier vind je de Centrale Post, kun je altijd iemand aanschieten voor vragen en zullen artiesten als Barry Badpak de vloeren van dit feestpaleis doen trillen. De locatie is ook nog eens te gek: in de binnenstad van Utrecht en maar vijf minuten lopen vanaf Utrecht Centraal. 

Wat is de UITBlog?
Vier dagen lang gaan wij met jullie mee. Wij kijken, observeren, ondervragen en schrijven. Waarom? Zodat jij jouw herinnering van de UIT altijd nog eens terug kan lezen. Je kunt ons herkennen aan onze groene shirts met opschrijfboekjes in de hand. Schiet ons aan om ieder gênant, grappig, ontroerend en geniaal moment vast te leggen met pen en papier. Iedere dag komen er artikelen online. Deze zijn te lezen via de UITapp (heb je die nog niet? Downloaden! Je vindt hem in de appstore onder 'Utrechtse Introductie Tijd') en de website!

Op een toffe UIT!
Dus, lieve UITloper: feest, dans, zing, lach, spring, leef en bewonder. Sla ieder moment op en mocht je ze niet meer herinneren helpen wij daar graag bij. Geniet van de tofste week van het jaar. Ga op in het ritme van de mooiste stad van Nederland. Morgen is Utrecht van jou!

Skyline Utrecht

De skyline van de mooiste stad van Nederland: Utrecht. 

door Bob Brinkman, foto: Bob Brinkman. 

Volg de UIT op Facebook