Functies Eventmanagers

Functies

Commissaris Logistiek

Als commissaris Logistiek ben jij verantwoordelijk voor de belangrijkste logistieke UITdagingen tijdens de voorbereiding en de UIT zelf. Zo zal je bijvoorbeeld onze logistieke post op zetten, dit is de locatie waar alle benodigdheden van de UIT worden opgeslagen en vanwaar deze naar de verschillende locaties worden vervoert. Ook het begeleiden van de vervoerscrew behoort tot dit takenpakket. Daarnaast zal je de programma’s helpen met het hekwerk, de beveiliging, water, stroom etc.

Commissaris Extern

Als commissaris Extern help jij onze functionaris Acquisitie met het binnenhalen van fondsen om de UIT nog leuker te maken. Daarnaast help je met het voorbereiden van de netwerkborrels en het contacthouden met bestaande partijen.

Commissaris Vrijwilligers

Als commissaris vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor het aannemen van de crewleden en mentoren. Je plant de gesprekken, maar organiseert ook de trainingsdagen en andere activiteiten voor onze vrijwilligers. Je werkt hierbij nauw samen met onze Functionaris Deelnemers en helpt die met het begeleiden van alle vrijwilligers voor, tijdens en na de UIT.

De commissarissen logistiek, extern en vrijwilligers zullen zich daarnaast  ook bezighouden met het programma en ondersteunen elkaar waar nodig.

Commissaris Programma (3x)

Als commissaris programma zet jij je volledig in voor het programma van de UIT. Dit kan variëren van de aankleding tot de draaiboeken per locatie, maar ook heb je contact met onze leveranciers. Het programma is natuurlijk het allergrootste onderdeel van de UIT en daarbij kunnen wij veel hulp gebruiken. Hoewel de grote lijnen vaststaan wanneer de Eventmanagers aan de slag gaan is er altijd veel ruimte om je eigen creativiteit kwijt te kunnen in ons programma. 

Volg de UIT op Facebook