DJ

Elk jaar kiest het UITbestuur een UITband en een UITDJ! Als UITDJ zal jij jouw sets meerdere malen ten gehore brengen tijdens de feesten van de UIT. Dit is jouw kans om voor een groot studentenpubliek te draaien en mensen in aanraking te laten komen met jouw muziek. Aangezien je als DJ voor een zeer gevarieerd publiek zal spelen zijn wij op zoek naar een allround DJ. Als DJ ben je bij voorkeur student en woonachtig in Utrecht. Ook moet je tijdens de UIT en het weekend ervoor beschikbaar zijn.

Wat krijg je er voor terug?

  • Een week lang sta jij meerdere malen in het middelpunt van de UIT. Ruim 4500 studenten komen in aanraking met jouw set! Dit zorgt natuurlijk voor enorme naamsbekendheid binnen het Utrechtse studentenleven.
  • Een vergoeding voor de hele week
  • Een VIP-bandje waarmee je toegang hebt tot alle feesten en activiteiten
  • Consumptiemunten voor de week

 In 2015 was de UITDJ Verse Prinsen.

Dit is een kleine mix die ze gemaakt hebben voor de UIT2015.

https://soundcloud.com/search?q=verse%20prinsen

Procedure

Elke DJ stuur zijn/haar zelfgemaakte set op. Wij leggen de sets voor aan een deskundige jury en de drie beste mogen deelnemen aan de officiële UITband & UITDJ wedstrijd.

Tijdens de officiële UITband & UITDJ wedstrijd treden de drie DJ’s één voor één op voor het publiek en een jury. De DJ’s krijgen de mogelijkheid om 20 minuten op te treden. Deze avond zal de jury beslissen welke DJ dé UITDJ van 2018 wordt!

Voorwaarden van de set:

  • +/- 20 minuten
  • Dansbaar
  • Aansluiten op de doelgroep
  • Variatie (niet één genre)

Wanneer alle inschrijvingen en mixjes binnen zijn gaat de organisatie van de UIT-week zich buigen over alle aanmeldingen. Op basis van alle inschrijvingen selecteren wij drie DJ’s die kandidaat zijn voor de UIT-band/DJ contest. Dinsdag 2 mei krijg je van de ons te horen of je geselecteerd bent en dus mee mag doen met de wedstrijd. Als je geselecteerd wordt krijg je ook aanvullende informatie over de wedstrijd zelf.

De UITband & UITDJ wedstrijd zal plaatsvinden op donderdag 17 mei 2018. 

Aanmelden

De aanmelding voor UITDJ loopt tot 27 april 2017 via Susannah Standing, Functionaris Programma 2, programma2@utrechtseintroductietijd.nl. Ook voor verdere informatie kun je terecht bij dit emailadres. 

Volg de UIT op Facebook