De UIT is het grootste studentenevenement van Utrecht, met 4.200 aankomende studenten (UIT-lopers) en meer dan 700 ouderejaars medewerkers. Het is de officiële introductieweek van de Universiteit Utrecht (UU), Hogeschool Utrecht (HU), HKU, Marnix Academie, Universiteit voor Humanistiek, Thim van der Laan Hogeschool Fysiotherapie, TIO en Schoevers.

De UIT laat nieuwe eerstejaars studenten kennismaken met de stad Utrecht, studeren, andere studenten, verenigingen en alles wat het studentenleven verder te bieden heeft. Zo’n 10.000 studenten zijn betrokken bij dit evenement; de UIT geldt als de algemene kick-off van het studiejaar! In 2018 is de UIT van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus. Het evenement wordt in opdracht van de UU en HU georganiseerd door het UITbestuur.

Wat kan de UIT voor uw bedrijf betekenen:

- U komt in contact met 4200 eerstejaars studenten van het hoger onderwijs die deelnemen aan de UIT.
- Deze studenten (gem. 18 jaar) hebben nog geen merkvastheid  ontwikkeld.
- U komt in contact met 700 ouderejaars studenten, die uit enthousiasme voor de UIT vrijwillig meewerken aan de organisatie.
- De UIT is de allereerste kennismaking van nieuwe studenten met de studentenstad Utrecht. Tijdens deze week maken zij de keuze voor nieuwe vrienden, nieuwe verenigingen en voor nieuwe bedrijven.
- De UIT biedt u vele unieke promotiemogelijkheden waarmee u uw bedrijf op een unieke, vernieuwende en interactieve manier kunt profileren bij de deelnemers! Denk hierbij aan onze mobiele applicatie, social media of co-creatie van een programmaonderdeel.
- De UIT krijgt veel aandacht in de regionale en nationale pers.
- De naam van uw bedrijf wordt verbonden aan een professionele organisatie; de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht.

Er zijn vele mogelijkheden om uw naam te verbinden aan de UIT. Er zijn veel opties om uw bedrijf op een originele manier te profileren tijdens de UIT. Wij zitten graag om de tafel voor een pakket op maat!

Is uw interesse gewekt?

Bekijk de promotiebrochure hier

Of neemt u voor meer informatie en deadlines gerust contact op! Voor alle vragen kunt u terecht bij:

Casper van der Meulen

Functionaris Acquisitie

Heidelberglaan 8, kamer 1.90
Postbus 80125, 3508 TC Utrecht
T: 030 253 3984
E: acquisitie@utrechtseintroductietijd.nl 

Volg de UIT op Facebook