Zakelijk

De UIT is het grootste studentenevenement van Utrecht, met 4.200 aankomende studenten (UITlopers) en meer dan 700 ouderejaars medewerkers. Het is de officiële introductieweek van de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, Hogeschool van de Kunsten, Marnix Academie, Universiteit voor Humanistiek en Thim van der Laan Hogeschool Fysiotherapie.

De UIT laat eerstejaars studenten kennismaken met de stad en haar cultuur, medestudenten, studentenorganisaties en alles wat het studentenleven verder te bieden heeft. De UIT geldt als de algemene kick-off van het studiejaar. Dit betekent dat alle studenten in Utrecht betrokken zijn bij de UIT. In 2017 zal de UIT van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus plaatsvinden. Het evenement wordt in opdracht van de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht georganiseerd door het UITbestuur.

Wat kan de UIT voor u betekenen?

  • U komt in contact met meer dan 4.200 eerstejaars studenten van het hoger onderwijs die deelnemen aan de UIT.

  • U komt in contact met meer dan 700 ouderejaars studenten, die uit enthousiasme voor de UIT vrijwillig meewerken aan de organisatie.

  • De UIT is de allereerste kennismaking van nieuwe studenten met de studentenstad Utrecht. Tijdens deze week maken zij de keuze voor nieuwe vrienden, nieuwe verenigingen en voor nieuwe bedrijven.

  • Heel Utrecht staat in deze week in het teken van de UIT; naast de UITlopers bereikt uw bedrijf met deelname aan de UIT veel zichtbaarheid onder andere studenten, bewoners en bedrijven in Utrecht.

  • De UIT krijgt veel aandacht in de regionale en nationale pers.

  • De UIT biedt u vele unieke promotiemogelijkheden waarmee u uw bedrijf op een vernieuwende en interactieve manier kunt profileren bij de deelnemers! Denk hierbij aan onze mobiele applicatie, social media of een co-creatie van een programmaonderdeel.

  • De naam van uw bedrijf wordt verbonden aan professionele organisaties; de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht.

Er zijn vele mogelijkheden om uw naam te verbinden aan de UIT en uw bedrijf op een originele manier te profileren. Ik nodig u graag uit om met mij om de tafel te gaan om deze en andere mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie kunt u op contact opnemen met:

Manon Venix

Functionaris Acquisitie

Heidelberglaan 8, kamer 1.48
Postbus 80125, 3508 TC Utrecht
T: 030 253 3984
E: acquisitie@utrechtseintroductietijd.nl 

Promotiebrochure

Download onze promotiebrochure hier!