Inschrijving voor Utrechtse Introductie Tijd is geopend

Vanaf vandaag kunnen aankomend eerstejaarsstudenten in Utrecht zich aanmelden voor de #UIT2015

Persbericht van Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht

11 mei 2015

UITbestuur verwacht 3800 deelnemers

Inschrijving voor Utrechtse Introductie Tijd is geopend

Vanaf vandaag kunnen aankomend eerstejaarsstudenten in Utrecht zich aanmelden voor de Utrechtse Introductie Tijd (UIT) 2015. Naar verwachting zullen ruim 3800 nieuwe Utrechtse studenten van 10 t/m 13 augustus 2015 kennismaken met elkaar en met de stad Utrecht. Het thema dit jaar is ‘Er op UIT’.

De nieuwe eerstejaarsstudenten kunnen zich aanmelden op www.utrechtseintroductietijd.nl.

Om deel te kunnen nemen aan de UIT 2015, moeten de nieuwe eerstejaarsstudenten vanaf september 2015 ingeschreven staan bij één van de deelnemende onderwijsinstellingen. Voor € 65,- krijgen de ‘UITlopers’ een vierdaags programma waarbij ze kennismaken met alles wat Utrecht te bieden heeft op het gebied van sport, cultuur, studentenorganisaties en uitgaan.

TivoliVredenburg

Dankzij de nieuwe samenwerkingspartner TivoliVredenburg, is de UIT 2015 nog specialer dan die van voorgaande jaren. Zo is het avondprogramma uitgebreider en breder en kan het aantal deelnemers aan de UIT voor het eerst in zeven jaar groeien.

Goed doel

De UIT is trots om te melden dat zij dit jaar weer de samenwerking is aangegaan met LiveBuild. Deze organisatie zet zich in om water-, sanitair- en onderwijsprojecten in Kameroen te realiseren. Tijdens UIT 2015 wordt door de verkoop van petten en brillen geld ingezameld voor dit goede doel. Ook kunnen deelnemers bij hun inschrijving aangeven dat zij €1,- willen doneren aan LiveBuild.

Utrechtse Introductie Tijd

Al twintig jaar worden duizenden nieuwe studenten tijdens de Utrechtse Introductie Tijd (UIT) ondergedompeld in dé studentenstad van Nederland en voorgesteld aan alles wat de Domstad rijk is. De UIT 2015 vindt plaats van 10 t/m 13 augustus en wordt georganiseerd in opdracht van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht. Naast de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht nemen ook Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Marnix Academie, Universiteit voor Humanistiek en Thim van der Laan Hogeschool Fysiotherapie deel aan de UIT.

Bijlagen

| archief bekijken

Volg de UIT op Facebook