Halbe Zijlstra bij de UIT 2012

Bij de UIT zal de aftrap van Slim Studeren = Geld Beheren met Halbe Zijlstra plaatsvinden!

 

De pers heeft ook door dat de UIT steeds dichterbij komt! Lees het persbericht over de Vind 't UITlunch met Halbe Zijlstra op de sites van PowNews, het AD en de Telegraaf. Je kan ook luisteren naar het interview met onze voorzitter, Sanne Kloosterboer. Vanavond om 17.30 / 18.30 uur op Radio 1 Utrecht, 93.1 FM!

Bij de Vind 't UITlunch op 14 augustus zal demissionair staatssecretaris van OCW Halbe Zijlstra de aftrap van Slim Studeren = Geld Beheren verrichten. Dit is een financieel educatieprogramma voor én door studenten. Het Nibud en de studenttrainers willen je graag bewust maken van het belang van slim budgetbeheer en zullen je tijdens deze openinghandige budgettips geven. Na de aftrap volgen er nog meer budgettrainingen door het hele land. Kijk voor meer informatie op www.studerengeldbeheren.nl

 

| archief bekijken

Volg de UIT op Facebook