We zijn begonnen!

ICU 2013 sinds 1 november van start

Dit zijn ze dan: de kersverse bestuursleden van de Introductie Commissie Utrecht 2013! Van links naar rechts gaan Nadine Spekschoor, Gerard Reinders, Tessa Zijlstra, Lisa Maat, Jette Pellemans en Joost de Vries er dit jaar een top-UIT van maken. Hun studies hebben ze ervoor aan de kant geschoven, hun sociale leven op een laag pitje gezet en gewerkt aan hun stressbestendigheid, om in de komende acht maanden de introductieweek voor nieuwe studenten in Utrecht te organiseren. De meest gestelde vraag aan de ICU-leden is misschien wel: zijn jullie een héél jaar bezig om een introductie van vier dagen te organiseren? (met vaak een blik van ongeloof bij de vragensteller) Het antwoord is: jazeker. Je hoeft maar een halve dag mee te lopen achter de schermen om te weten dat er ontzettend veel bij komt kijken om een evenement voor 3500 studenten en 500 vrijwilligers te organiseren. Van de rijplaten voor de tentenbouwers tot de artiesten op het slotfeest, en van de lunchboxen tot de brandblussers. Daarom zal de ICU vanaf 1 november drie dagen in de week in het Bestuursgebouw aan de slag gaan, oplopend tot vijf dagen in de week vanaf maart. We hebben er ontzettend veel zin in en kijken UIT naar een fantastisch evenement in augustus.

 

 

ICU 2013

| archief bekijken

Volg de UIT op Facebook