Eventmanagers gezocht!

Word jij eventmanager van de UIT 2013?

Ben jij een organisatorisch talent, heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je daadkrachtig en ben je daarnaast een gezellige teamplayer? Dan is de functie eventmanager tijdens de UIT 2013 wellicht iets voor jou!

Als eventmanager ben je in de maanden mei en juni 1 à 2 dagen in de week aanwezig en in de maanden juli en augustus zul je fulltime fungeren als de rechterhand van de ICU (Introductie Commissie Utrecht). Je helpt met het treffen van de voorbereidingen, bent verantwoordelijk voor de honderd crewleden en tijdens de UIT zelf speel je een grote rol achter de schermen. Samen met vier andere ouderejaars studenten ga je een tijd van samenwerken, netwerken en ook heel veel gezelligheid tegemoet! De eventmanagers vormen een hechte groep die samen met de ICU een professioneel evenement organiseren. Daarnaast werk je veel samen met een grote gezellige groep crewleden en maak je de meest gezellige week van Utrecht van dichtbij mee

Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan van 1 maart tot 1 april bij Functionaris Deelnemers Gerard Reinders via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl

Meer informatie? Klik hier

.

| archief bekijken

Volg de UIT op Facebook