UIT 2015 zoekt Functionaris Programma

De UIT 2015 organiseren? Wij zoeken een Functionaris Programma. Bekijk de site voor meer info!

De UIT 2015 organiseren? Wij zoeken versterking voor de organisatie van het grootste studentenevenement in de Domstad! Wij zoeken nog een Functionaris Programma. Reageren kan tot uiterlijk 30 juni via d.r.fiorenza@uu.nl. Heb jij besloten dat je je tien maanden in wilt zetten voor de organisatie van de UIT? Stuur dan jouw motivatie en CV per mail naar Dennis Fiorenza, de dagelijkse begeleider van de Introductie Commissie Utrecht (ICU). Na ontvangst van jouw sollicitatie, volgt een gesprek waarin verder wordt ingegaan op jouw mogelijke jaar in de ICU. Dit gesprek zal bij voorkeur plaatsvinden in de eerste week van juli. Om in de ICU te kunnen komen moet je ouderejaars student zijn aan de Universiteit Utrecht of Hogeschool Utrecht. Daarnaast moet je bij voorkeur tijdens de UIT 2014 (11 tot en met 14 augustus) én de week voor de UIT 2014 fulltime beschikbaar zijn. Ervaring tijdens de UIT als trainer, coach of mentor of ervaring in een commissie kan goed van pas komen, maar is geen vereiste. Wil je in aanmerking komen voor een bestuursbeurs? Dan moet je ook aan de overige voorwaarden voldoen. Wil jij meer informatie over de ICU of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Projectleider Studentenbeleid Dennis Fiorenza, de ICU zelf of bekijk deze link.

           ICU

| archief bekijken

Volg de UIT op Facebook