Nog maar twee weken de tijd om je aan te melden als UITband of UITDJ!

Wil jij dé UITband of UITDJ van de UIT2012 worden? De inschrijving sluit op 1 mei!

Dat betekent dat je nog maar twee weken de tijd hebt om je UITlied of set op te nemen en je in te schrijven voor de band en DJ wedstrijd. De wedstrijd zal 10 mei plaatsvinden in de Stairway to Heaven.

Als UITDJ sta jij meerdere malen in het middelpunt van de UIT. Ruim 4000 studenten komen in aanraking met jouw set! Dit zorgt natuurlijk voor enorme naamsbekendheid binnen het utrechtse studentenleven. Bovendien biedt Groovesum een boeking aan aan de winnaar van de UITDJwedstrijd.

Ieder jaar maakt de UITband het UITlied. Tijdens de UIT is het UITlied absoluut de grootste hit binnen de Utrechtse studentenwereld. Lijkt het jou wel wat om op te treden voor 4000 man die jóuw nummer helemaal mee kunnen zingen? Ga dan snel aan de slag om een geweldig UITlied te schrijven en doe mee aan de bandwedstrijd!

Ken jij iemand die een geweldige UITDJ zou zijn? Of wil je jouw favoriete band als UITband zien? Laat het ze weten door dit bericht te delen.

| archief bekijken

Volg de UIT op Facebook