STEM op de UIT haar Duurzame Introductie Stunt

Oost West, UIT best! Ook op het gebied van duurzaamheid? Stem en help jouw UIT naar de overwinning!

Wil jij helpen om de titel 'Meest Populaire Stunt' te winnen voor de UIT2014? Stem dan vanaf nu tot 10 september op de poll! Je vindt de poll op een aparte pagina in het menu (volg de pijl!) Vergeet niet ook je vrienden over te halen om op hun favoriete stunt te stemmen, dat kan ook via deze link: http://on.fb.me/WaQITO!

Wat wij precies hebben gedaan deze UIT?

Hou je vast voor een groene vloedgolf aan stunts van de UIT!! Het super originele 'Perpetual Plastic Project' zorgde ervoor dat de plastic bekertjes een nieuw leven kregen; ze werden omgesmolten en vervolgens met een 3D printer tot super leuke ringetjes omgevormd! Maar dat was niet alles; studenten kregen een super duurzaam jute tasje en elke dag een biologische lunch, de overschotten gingen naar de Voedselbank, de plastic bekers waren recyclebaar, de programmaboekjes waren grotendeels vervangen door een app, er liepen chique 'afvalbutlers' rond en de kennis van de studenten werd bijgespijkerd door een mascotte, de 'Green Graduate'. Ook de organisatie was zo groen als gras; de vrijwilligersborrel op de daktuin, elektrische scooters als vervoersmiddel en iedereen droeg ecologische shirts!

d

dr

drre

frsgaet

fasrva

| archief bekijken

Volg de UIT op Facebook