Vergeet niet te stemmen voor de UITband/DJwedstrijd!

Bepaal zelf welke bands 23 mei in de Stairway to Heaven strijden om de eer UITband 2012 te worden!

De voorrondes voor de UITbandwedstrijd zijn geopend! Ga snel naar het facebook event en stem op jouw favoriet. De drie bands met de meeste likes spelen 23 mei om 20:00 uur in de Stairway to Heaven aan de Mariaplaats in Utrecht!

Wie wordt de UITband 2012? Kitch 'n Crew? HITsig? Old Boys Network, Werner & de Jasje-Dasjes of Angie & the Billie Jeans? Jij kan dit zelf bepalen door je favoriete band te liken op facebook!

En we zijn onze potentiele UITDJs ook niet vergeten! We hebben afgelopen week het aantal stemmen zien stijgen tot meer dan 250 voor koploper Thomas de Raad. Maar Erwin Schuur & Alex Müller, Martin Lawrence, Tico Bekers en Calvin van Duyvenoorde hebben nog een week de tijd om de geringe voorsprong in te halen. De drie DJs met de meeste stemmen zullen 23 mei hun hitjes voor jullie komen draaien!

| archief bekijken

Volg de UIT op Facebook