Deelnemerspanel

Wil jij je mening geven over het alcoholbeleid van de UIT? Kijk dan hier voor meer informatie.

Voor de UIT 2015 zijn we op zoek naar leden voor een deelnemerspanel. Door de wetswijziging van 1 januari 2014 mag er onder de 18 jaar geen alcohol meer gedronken worden. De UIT is open voor zowel 18- als 18+ en  wij willen er voor zorgen dat iedereen een zo leuk mogelijke UIT beleeft. Daarom starten wij dit jaar een panel met UITlopers die 16 of 17 jaar waren tijdens de UIT 2014.

Dus heb jij goede ideeën voor aankomend jaar, wil je je mening geven over afgelopen jaar en met ons mee denken over verbeteringen voor aankomend jaar? Geef je dan op voor onze panel! Daarnaast zijn we ook zeer geïnteresseerd in de mening van oud-deelnemers en vrijwilligers die vorig jaar al wel de wettelijke leeftijd hadden bereikt en graag met ons meedenken over hoe we de UIT kunnen verbeteren. Aanmelden kan via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl

| archief bekijken

Volg de UIT op Facebook