Hieronder zie je het programma van de UIT 2017! Voor het blokkenschema kun je hier klikken. 

Algemeen

Huiskamer

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kun je terecht bij de IKEA Huiskamer op de Neude.  Samen met je UITgroepje kun je hier chillen op een zitzak, een drankje bestellen en genieten van muziek. Ook vind je hier verschillende leuke gadgets en een groot filmscherm!

Eten

Maandag en donderdag: Op maandag- en donderdagavond kun je samen met je UITgroepje UITeten bij restaurants en studentenorganisaties voor maar €6,- per persoon. Check tijdens de UIT het eettafelschema om te zien waar jouw groepje verwacht wordt!

Dinsdag: Op dinsdagavond maak je kennis met het studentenhuis van jouw mentor. Samen met je UITgroepje gaan jullie boodschappen doen en koken bij één van je mentoren thuis. Maken jullie iets originelers dan de studentenhap ‘pasta pesto’?

Woensdag: Op woensdagavond staat het foodtruckfestival op de planning. Het foodtruckfestival sluit aan op het cultureel festival en bestaat uit verschillende foodtrucks waar jij voor maar €6,- een maaltijd kan halen! Denk eraan dat je contant geld meeneemt want bij de foodtrucks kan niet gepind worden.

Vrijdag: Op vrijdag gaan we pizza eten! Op het festival kan jouw mentor gratis een stapel pizza’s voor zijn UITgroepje ophalen. Wat wil je nog meer op de laatste dag van de UIT?

Programma

monday.png
tuesday.png
wednesday.png
thursday.png
friday.png

Volg de UIT op Facebook